Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Tóth Gabi mérhetetlenül vonzó fotójától még az Instagram is zavarba jön

Tóth Gabi szó szerint berúgta az ajtót ezzel a fotójával, ami nagy sikert aratott, és nagyon büszke lehet rá.

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi az utóbbi időben különösen boldog, miután újra rátalált a szerelem. Papp Máté Bence, aki profi táncosként éli az életét, sokat segített Gabinak abban is, hogy elmúljanak a pánikrohamai, ami már a múlté. Akinek voltak már ilyen rohamai, azok pontosan tudják, hogy az mennyire kellemetlen tud lenni.

Gabi ezen is túl tudta tenni magát, lezárta a házasságát, és 2024-nek tiszta lappal futhatott neki a szerelmének. Volt férje, Krausz Gábor szintén rendkívül boldog, aki Mikes Anna oldalán találta meg azt a személyt, aki kiegészítheti. Szintén egy nagyon összeillő párról beszélünk, akik jól mutatnak egymás mellett. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Az énekesnő sem unatkozik, tervezik a jövőt, a nyarat, aminek ideje alatt egy nyári tábort is szerveznek. Gabit nem láttuk még ilyen boldognak, és valóban, minden adott számára ahhoz, hogy kiteljesedjen a párja oldalán. Egyáltalán nem mondott le arról, hogy ismét gyereket vállaljon és feleségként élje az életét.

Miután sok a közös bennük, abszolúte reális arra az esély, hogy közösen alapítsanak családot. Ez a jövő zenéje, miközben Gabi időről időre idézeteket is megoszt az Instagram oldalán, amik fontosak számára. Ezekből is erőt merít, és nem mellesleg az őt követőknek is erőt adhat, mert igenis szükség van rá.

Gabi ezúttal egy 10 éves fotóval nyitotta meg a hetet, ami láttán bárki zavarba jönne. A rendkívül látványos fotót Kasza Tibi készítette, aki többek között fotósként is letette a névjegyét, és egy ideje a TV2 egyik legfontosabb műsorvezetője. Azok, akik nem látták a felvételt, most még inkább megtapsolhatják Gabit, aki az elmúlt 10 évben szinte semmit nem öregedett.