Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A PSG edzője: nem kell meggyőznöm Mbappét, hogy maradjon

Fotó: EPA/ANNA SZILAGY
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Christophe Galtier azt mondja, nem kell győzködnie amiatt Kylian Mbappét, hogy Párizsban maradjon, hiába estek ki a Bajnokok Ligájából.

Továbbra sem valósulhatott meg a világbajnok Mbappé nagy álma, hiába a PSG világsztárokból álló kerete, ugyanis idén is ideje korán estek ki a Bajnokok Ligájából. Több mint kellemetlen volt a vereség a Bayern München ellen, akik még csak gólt sem kaptak a két találkozón.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Erre senki sem számíthatott, miközben Messi is ott volt a pályán, akiből hiányzott az a fajta váratlan játék, mint amihez a Barcelonában hozzászokhattunk. Mbappé sem akart kertelni, nagyon csalódott volt a kiesés után, de a jövője továbbra is nyitott kérdés.

A PSG edzője ugyancsak szomorúan nyilatkozott, aki a hírek szerint az elbocsátás szélén áll. A gyors kiesés sem segít azon, hogy Mbappé aláírja az új szerződését, aki ezzel egyre közelebb kerülhet a Real Madridhoz.

„Nem kell megpróbálnom meggyőzni Kyliant.” – mondta a Galtier Mbappé esetleges maradásáról. „Kylian ezt maga is kifejezte, de ha bármelyik játékosnak teszik fel a kérdést, ugyanabban az állapotban találták volna őket – nagyon csalódottak voltak a kiesés után.”

„Ami Kyliant illeti, a PSG játékosa, és ezt minden meccsen bizonyítja. Nagyon elszánt, hogy sikeres legyen, és jól teljesítsen, segítse a klubot a lehető legmagasabb szintre emelni.” – zárta rövidre a franciák edzője az ESPN hasábjain.