Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Egyre valószínűbb, hogy Zidane váltja Galtiert a PSG kispadján

Párizs, 2022. október 17. Zinédine Zidane korábbi francia labdarúgó, edzõ érkezik az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabda átadási ünnepségére a párizsi Chatelet Színházba 2022. október 17-én. A díjat a France Football francia szaklap most rendhagyó módon a 2021-es és 2022-es év választása alapján ítélik oda. MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ismét hatalmas csalódás volt a vége a BL-kalandnak, hullhatnak a fejek.

Első körben Christophe Galiter edzőé, aki a kupasorozat egyik legacélosabbnak tűnő keretével sem tudta elérni, hogy a PSG legalább a legjobb 8 közé beverekedje magát, így gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt a tavalyi évhez képest.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A hangulat ilyenkor ráadásul mindig mélyponton van a Bajnokok Ligáját évek óta sikertelenül hajszoló klubvezetés körében, ami rányomja a bélyegét a csapat teljesítményére és a játékosok hangulatára is – írja a Fichajes.

Ezen az sem segít, hogy jelenleg mindenki Kylian Mbappé és Messi jövőjéről beszél, egyikőjükkel sem biztos, hogy jövőre is találkozhatunk a PSG keretében, az argentin ugyanis még nem hosszabbított, francia csapattársa pedig – tavaly után ismét – a távozás kapujában áll.

Az nem valószínű, hogy Galtiert már a szezon hajrájában elküldik, arra azonban egyre nagyobb az esély, hogy a bajnokság végét követően ajtót mutatnak neki és egy igazi nagyágyút kerítenek a helyére.

Ez pedig akár Zinedine Zidane is lehet, akinek személye ráadásul motiváló lehetne Mbappé és Messi számára is. Már csak az a kérdés, hogy Zidane melyik csapat ajánlatára bólint rá, kérői ugyanis akadnak bőséggel.