Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,135 $

Ancelotti után Zidane-ról álmodozik a brazil szövetség

Madrid, 2019. március 11. Zinedine Zidane korábbi francia válogatott labdarúgó, a Real Madrid volt edzõje beszél a madridi Santiago Bernabeu stadionban tartott sajtótájékoztatón 2019. március 11-én, ahol bejelentette, hogy újra õ a Real Madrid vezetõedzõje. A francia tréner vezetõedzõi megbízatása alatt egymás után háromszor vezette BL-gyõzelemre együttesét. MTI/EPA/EFE/BALLESTEROS
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Selecao élére olyan edzőt szeretnének, akivel lehet esélyük 2026-ban.

Nem titok, hogy a brazil szövetség olyan szakvezetőt keres a válogatott élére, aki Tité után felrázhatja a hitehagyott nemzeti tizenegyet, amely hiába volt a világbajnokság egyik legnagyobb favoritja, még a négy közé sem sikerült bejutniuk.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Brazília ugyan nem maradt nagyobb sikerek nélkül, hiszen a 2019-es Copa Americát sikerült megnyerniük, a világbajnoki trófeát ugyanakkor 2002 óta hiába hajszolják, nem tudták újból a magasba emelni.

A szövetség az elmúlt hónapokban nem jutott döntésre annak kapcsán, hogy kit látnának a legnagyobb örömmel a kispadon. Az elsődleges célpontjuk Carlo Ancelotti volt, ő azonban nagyon úgy tűnik, hogy marad a Real Madridnál.

Zinedine Zidane jövőjét illetően viszont még semmi nem dőlt el, és meglehet, a Real Madrid egykori sikeredzője kipróbálja magát egy válogatott kispadján is. Csakhogy nem azon, amire legszívesebben leült volna.

Franciaország ugyanis hosszabbított Deschamps-szal, így a 2026-os világbajnokságig Zidane még biztosan nem kap felkérést a hazai szövetségtől. Ugyanakkor ha Zizou inkább az európai porondon maradna, akkor is számos lehetőség adódna előtte, többek között a Chelsea és a PSG is élénken érdeklődik a szolgálataiért – írja a Fichajes.