Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Készül a bombameglepetés: megkörnyékezte Zidane-t a Chelsea

Madrid, 2019. október 4. Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetõedzõje egy sajtóértekezleten a madridi Valdebebas sportközpontban tartott edzés után, 2019. október 4-én. A Real másnap a Granada ellen játszik az elsõ osztályú spanyol labdarúgó-bajnokságban a madridi Santiago Bernabéu Stadionban. MTI/EPA/EFE/Chema Moya
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Igen komoly fizetést ajánlhatott Zidane-nak a londoni klub.

Másfél éve folyamatosak a találgatások, hogy a Real Madrid után hol folytatja edzői pályafutását Zinedine Zidane, aki állítólag a francia válogatottra várt. Ott viszont Deschamps újra bizalmat kapott a katari világbajnokságot követően.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ez ismét fellobbantotta a kérdéseket Zidane lehetőségei kapcsán, amelyből vélhetően van bőven, a Real Madriddal ugyanis korábban három Bajnokok Ligáját és két bajnoki címet is ünnepelhetett – emlékeztet a Fichajes.

A Chelsea háza táján igen komoly pénzek mozognak mostanában, így nem meglepő az sem, hogy busás fizetéssel csábítják a francia sikeredzőt. Sajtóhírek szerint szezononként 15 millió euróról van szó.

Zidane edzői pályafutása során még nem kapott ilyen mesés ajánlatot, ám az is tény, hogy a licitben a PSG-t sem kell félteni, de még az is lehetséges, hogy a pénzt félretéve Zizou visszatér sikerei helyszínére, Madridba.

A Chelsea számára mindenesetre egyre égetőbb az edzőkérdés, Graham Potter ugyanis eddig legfeljebb a magyarázkodásaival tűnt ki, mintsem az eredményeivel. A Kékek eközben tovább küszködnek a fontszázmilliókból felépített csapatukkal a Premier League középmezőnyében.