Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Mióta itt jártál:

A PSG edzője szerint nagyon buta első gólt kaptak a Bayern Münchentől

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG hamar, ideje korán búcsúzott a Bajnokok Ligájától, és mindezt úgy, hogy még csak gólt sem lőttek a két mérkőzés alatt a Bayern Münchennek.

A Bayern München 3-0-s összesítéssel búcsúztatta a PSG-t a Bajnokok Ligájából, már nincsenek versenyben a franciák. Érthető módon mindenki nagyon csalódott Párizsban, miközben Neymar a sérülése miatt nem lehetett ott.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A Bayern összességében jobban játszott, a második félidőben biztosan, amikor eldöntötték a kérdést. Galtier, a PSG edzője is nagyon csalódott, és úgy érzi, ha ők szerzik az első találatot, minden másképpen alakulhatott volna.

„Ez egy nagy csalódás. Meg kell birkóznunk ezzel, és el kell fogadnunk. Nagy a csalódottság az öltözőben. Nem tudom, hogy ez egy tanulság-e, de nagy a csalódottság. Ha mi szereztük volna meg az első gólt, akkor más lett volna a helyzet, de nem sikerült.” – idézte az ESPN a PSG edzőjét.

Buta első gól

„Nem nyitottuk meg a gólok sorát, amikor megvolt rá a lehetőségünk. Az első félidőben jól játszottunk, úgy éreztük, hogy fel tudjuk venni a versenyt az ellenféllel, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket.”

„Ezen a szinten egy igazán buta első gólt kaptunk. Igen, volt nyomás a Bayern részéről, de néha nem kell szégyenkezni amiatt, hogy sokáig kell játszani annak érdekében, hogy túljussunk a presszingen. Amikor egy óra játék után hátrányba kerülsz, az nehéz.”

A pletykák szerint Galtier a kirúgás szélén állhat, és valószínűleg a szerda este csak tovább rontott a helyzetén. Zidane lehet a nagy érkező, de a PSG még mindig nem tudta meggyőzni a francia legendát arról, hogy fogadja el az ajánlatukat.

„Ezt most le kell nyelnünk, és túl korai a jövőmről beszélni. A szezon végére koncentrálok, sok energiával és elszántsággal.” – tette hozzá sejtelmesen a tréner, akinek erősen kérdéses a jövője Párizsban.