Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Fontos döntésre készül Mason Greenwood kapcsán a Manchester United

A nemi erőszakkal megvádolt, majd felmentett labdarúgó továbbra is a La Ligában maradhat.

MTI/EPA/Kiko Huesca
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mason Greenwood évekig húzódó büntetőeljárása tavaly végül felmentéssel végződött, ám a Manchester United vezetősége úgy döntött, hogy a nemi erőszakkal és testi sértéssel megvádolt labdarúgó nem térhet vissza a csapathoz, azzal ugyanis komoly felzúdulást kockáztattak volna meg.

A 22 éves játékos végül a spanyol élvonalbeli Getafe csapatához került kölcsönbe, a hírek szerint pedig mostanra már több spanyol egyesület is élénken érdeklődik a szolgálataiért. Sir Jim Ratcliffe, a Manchester United új résztulajdonosa ugyanakkor elmondta, hogy még nem döntöttek Greenwood jövője kapcsán – írja a Sportbible. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Meg kell vizsgálnunk a tényeket, igazságosan kell ítélkeznünk, és figyelembe kell vennünk, hogy mik a klub értékei. Aztán majd döntést hozunk” – fogalmazott Ratcliffe. A Manchester United azóta egyéb lépéseket is tett, a klub sportigazgatója, John Murtough például néhány héttel ezelőtt Greenwood édesapjával tárgyalt.

Az egyeztetés során állítólag kiderült, hogy a játékos nem szívesen menne vissza Angliába, és a Getafe csapatánál is szívesen maradna, ha sikerülne megegyezniük a kluboknak. A Manchester United a hírek szerint válaszul 50 millió euróról 30-ra csökkentette Greenwood játékjogainak árát, ami viszont már több nagycsapat figyelmét is felkeltette.

Spanyol sajtóinformációk szerint a Barcelona kész ajánlatot tenni, miközben a Real Madrid és az Atletico Madrid, valamint több olasz klub háza táján is felmerült, hogy a nyáron megpróbálják megszerezni az angol labdarúgót, aki 22 spanyol bajnokin öt gólnál és öt asszisztnál tart.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.