Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Tovább gyűrűzik Bellingham és Greenwood ügye, a La Liga is reagált

A Real Madrid játékosának megjegyzésére a közösségi médiában figyeltek fel.

MTI/EPA/KIKO HUESCA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A La Liga jelentette a Spanyol Labdarúgó Szövetség versenybizottságának azt az esetet, melynek során Jude Bellingham „erőszaktevőnek” nevezte Mason Greenwoodot, aki a Getafe csapatánál játszik, miután évekig húzódó büntetőeljárását követően kölcsönadta a Manchester United.

A február elsején történt esetet követően a Getafe panaszt tett a La Ligánál, ám hivatalosan egyik csapat sem kommentálta az esetet, mint ahogy Bellingham képviselője sem reagált. A szövetséghez került ügy kellemetlen következményekkel járhat a Real Madrid játékosa számára, aki akár eltiltást is kaphat – írja az ESPN. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Greenwood szeptemberben érkezett a Getaféhoz, az elmúlt hónapokban nem ez volt az első incidense, korábban az Osasuna drukkerei megfenyegették a lelátóról. A mostani eset kétségkívül legnagyobb furcsasága, hogy korábban épp Bellingham ajánlotta Greenwoodnak a La Ligát, miután Manchesterben nem akarták újból a csapatban látni.

Habár Greenwood szerződése 2025-ig él a Manchester Uniteddel, a klub úgy látta jónak, ha a párkapcsolati erőszakkal megvádolt, majd később felmentett játékos nem szerepel náluk. Ugyan Greenwood mindvégig tagadta az ellene felhozott vádakat, szponzorai elfordultak felőle, és sokáig úgy tűnt, hogy egyetlen csapatnak sem kell.

Végül aztán a Getafe dobott mentőövet számára, ahol úgy tűnik, két év után ismét formába lendült, hiszen a szezon során már hét gólt és négy gólpasszt jegyzett, és kulcsfontosságú játékosa lett a spanyol egyesületnek, amely a bajnokság középmezőnyében szerepel.