Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Bellingham úgy érzi magát a Real Madridnál, mint egy gladiátor

A fiatal csatár abban bízik, hogy továbbra is tudja tartani a jelenlegi formáját.

MTI/EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hat hónapja csatlakozott a Real Madridhoz Jude Bellingham, aki eddigi 26 meccsén 18 gólt szerzett a csapatban, és már most rekordernek mondhatja magát. A 20 éves játékos egészen különleges hasonlattal élt, amikor a klub tévécsatornája arról kérdezte, milyenek a benyomásai, és hogy érzi magát a csapatnál.

„A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, de egészen más, amikor ezt ténylegesen megtapasztalod. A felújított Bernabéu pedig egyzerűen hihetetlen, olyan mintha a Colosseumban játszanánk. Úgy érzed magad, mint egy igazi gladiátor” – lelkendezett Bellingham. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

„Otthon érzem magam a városban, a családom is jól érzi magát. A szurkolók tisztelnek, nagyon kedvesen bánnak velem, amiért hálás vagyok. A csapat és a stáb pedig úgy kezel, mintha már évek óta itt lennék” – tette hozzá Bellingham, akinek álomszerűen indult a madridi szereplése.

Az angol játékos első 15 mérkőzésén 14 gólt szerzett a Real Madriban, teljesítményével olyan legendás játékosokat megelőzve a rangsorban, mint Alfredo Di Stéfano, vagy éppen Cristiano Ronaldo. „Nagyon örülök a jó kezdésnek, ám ezt a formát egész szezonban és még éveken át fenn kell tartanom” – idézte az angol labdarúgót az ESPN.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.