Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Pillanatok alatt zavarba jöttek a férfiak Mariah Carey fotójától

Mariah Carey láthatóan fiatalos, és szeret élni a közösségi média lehetőségeivel, így bármikor megoszthat magáról egy izgalmasabb tartalmat.

Fotó: Instagram/Mariah Carey
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kell csalódnunk a hírességek többségében, mert mindig tudnak valamik váratlant mutatni, és ez idehaza sincs másképp. Eddig is tudtuk, hogy Tóth Andi egy rendkívül csinos, vonzó és fiatal sztár, de mintha csak hétről hétre vonzóbbá válna. Sokat köszönhet magának ebben, hiszen nem keveset edz.

Emellett odafigyel az étrendjére, míg egyesek azt állítják róla, hogy túl vékony. Amikor valaki igazán jól érzi magát a bőrében, ne próbáljuk meg őt befolyásolni, ahogyan a kedvét se rontsuk el. Andi topformában van, ráadásul ez nemcsak forma, hanem fitt is, elég régóta űz küzdősportokat, amikben ugyancsak jó. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Túl nagy matek nem kell ahhoz, hogy lássuk, Andi más dimenzió, mint a többség. Szinte mindenhez tehetsége van, mégsem kapja meg azokat a lehetőséget a zeneiparban, amik járnának neki a tehetsége alapján. Mariah Carey viszont anno megkapta, és élt is velük, mára már legendának mondhatjuk.

Abszolúte legendaként tekinthetünk rá, és ez olyasvalami, amiben nincs túlzás. Elég megnézni az eredményeit, és azokat a fellépéseket, melyekért dollármilliókat fizettek neki. Kétgyermekes édesanyaként pedig zseniálisan néz ki. 1988 óta aktív, és nemrég töltötte be az 55. életévét, amire büszke lehet.

Büszke lehet, mert nem néz ki 55-nek, és ha mindenfajta elfogultság nélkül tippelnénk, még csak 45 évet sem mondanánk rá. Ez pedig olyan bók, aminek sok más nő is örülne, nemcsak Mariah, akiről egy újabb nagyon vonzó fotó látott napvilágot. Nálunk most ez a kedvenc, a királynő megint odatette magát.