Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Marco Rossi a magyar válogatottságról tárgyalt Dárdai Mártonnal

Még nem döntötte el, hogy melyik nemzeti csapatban szeretné folytatni.

Berlin, 2023. május 8. Dárdai Márton, a Hertha BSC (b) és Leonardo Bittencourt, a Werder Bremen játékosa a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. április 22-i mérkõzésén Berlinben. MTI/EPA/Clemens Bilan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Dárdai Pál 21 éves fia az édesapja által irányított Hertha BSC-ben játszik a Bundesliga 2-ben. A német korosztályos válogatottakban már szerepet kapott, ám ettől függetlenül még választhatja a magyar felnőttválogatottat is.

Éppen ezért lehet fontos szerepe Marco Rossi látogatásának, Magyarország szövetségi kapitánya ugyanis Berlinbe látogatott, hogy egyeztessen a fiatal hátvéddel a lehetséges folytatásról. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Mint a Bild megírta, az olasz szakember a helyszínen nézte meg a Hertha legutóbbi bajnokiját, melyen 5-1-re nyert a hazai csapat az SV Elversberg ellen. Rossi és Dárdai ezt követően találkoztak.

A szakvezető nem titkolt szándéka, hogy rábírja Dárdai Mártont, hogy a magyar felnőttcsapatot válassza a némettel szemben. Korábban ugyanakkor a játékos hangsúlyozta, még nem döntött a kérdésben.

Dárdai a szezon során eddig főszerepet kapott a Herthában, a csapat összes bajnokiján pályára lépett, kilenc találkozót pedig végig is játszott.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.