Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Marco Rossi szerint senki nem mehet biztosra Magyarország ellen az Európa-bajnokságon

A magyar válogatott szövetségi kapitánya is értékelte a sorsolást.

Hamburg, 2023. december 2. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a kupa mellett a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportsorsolásán a hamburgi Elbphilharmonie épületében 2023. december 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarország az Európa-bajnokság A-csoportjában Németországgal, Skóciával, valamint Svájccal találkozik majd. Marco Rossi szerint Németország ellen hazai pályán játszani nagyon nehéz lesz.

„Minden csapat meccsről-meccsre halad majd, bárki megnyerheti bármelyiket. Sok függ majd a körülményektől. A németek mögött a második és harmadik hely is nyitott lesz” – vélekedett Rossi, aki maga is jelen volt Hamburgban. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Az olasz szakember leginkább Angliát és Olaszországot szerette volna elkerülni, előbbieket a wolverhamptoni 4-0 miatt, hiszen egész biztos abban, hogy revansot szerettek volna venni, Olaszországot pedig azért, mert a Nemzetek Ligájában kétszer is felülmúlták a magyarokat.

„A továbbjutás álom, de nem mondhatjuk, hogy ez a célunk. Két lábbal a földön kell lennünk, muszáj bizonyos dolgokban fejlődnünk – mondta Rossi az M4 Sport kameráinak.

„Számunkra az is nagy eredmény, hogy senki nem mehet biztosra ellenünk. Túl nagy terhet azonban nem rakhatunk a játékosaink vállára” – tette hozzá a szövetségi kapitány.