Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,68 Ft
Euró
392,51 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,887 $

Haaland győztes góljával már csak 1 pontra van a City Szoboszlaiéktól

Haaland ezúttal hős volt a Manchester City legutóbbi angol bajnokiján, amivel hamar válaszolt a kritikákra.

Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Chelsea ellen csak döntetlenre voltképes a Manchester City, ráadásul úgy, hogy hazai pályán játszottak az ezer sebből vérző londoniak ellen. Haaland egymaga eldönthette volna a rangadót, a 3 pont sorsát, de semmi sem sikerült neki. Guardiola ennek kapcsán is nyilatkozott, miközben sokan kritizálni kezdték a gólkirályt.

Hogy milyen mértékben befolyásolja majd a bajnokságot ez az elvesztett 2 pont, a legvégén derül ki, mindenesetre ugyan a City ismét odahaza játszhatott egy sokkal gyengébb ellenfélnek tartott csapattal, mindössze egy góllal nyertek, amit Haaland szerzett a 71. percben Álvarez passzából, aki viszont nagy formában van. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Ezzel a győzelemmel a Manchester City 56 pontos az 57 pontot számláló Liverpool mögött a második helyen, míg a dobogó harmadikán fokán az Arsenalt találjuk 55 egységgel. Rendkívül szoros a bajnokság, ami továbbra is háromesélyes, de a 49 pontps Aston Villát sem lehet teljesen leírni, míg a Manchester United erősen feljövőben van, hiába döcög a játékuk.

A City szerencsés, a következő két ellenfele a bajnokságban nem lesz túl nehéz, legalábbis papíron. Február 24-én a Bournemouth otthonában lépnek pályára, addig pár nappal később 27-én a Lutonnál vendégeskednek, majd jön a városi derbi március 3-án Manchesterben a City otthonában az United ellen.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.