Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,49 Ft
Euró
384,97 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
68,532 $

Élőben közvetíti a tv a Real Madrid meccsét a Mallorca ellen

Ezúttal idegenben léphet pályára a Real Madrid, amivel egy újabb lépést tehet meg a bajnoki cím felé.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Real Madridnak legutóbb a Bajnokok Ligájában volt jelenése, ami végül egy egészen parádés mérkőzést hozott a Manchester City ellen. Semmi sem dőlt el, miközben álomgólok születtek, és hamarosan jön a visszavágó Angliában. Guardiola biztos volt abban, hogy a Madrid fel fog állni a padlóról, amit kétszer is megtett.

A madridiak a Mallorca elleni bajnokival hangolhat a visszavágóra, de fejben jelenleg a következő meccsre kell koncentrálniuk, mivel még mindig nem nyerték meg a bajnokságot. Ugyanakkor megnyugtató az előnyük, 75 ponttal vezetnek a 67 pontos Barcelona előtt, addig a Girona 65 egységet gyűjtött eddig. A Mallorca-Real Madrid mérkőzést szombaton 18 óra 25 perctől közvetíti a Spíler 2. Soron kívül A Mi Hazánk politikusa halálosan megfenyegette Magyar Péter segítőjét

Nagy bejelentés: 184 milliárd uniós forrás érkezett a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be, hogy összesen 184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez.

Selmeci Attila Milák Kristófról: hosszú távon ez így nem mehet tovább

Úgy látja, Virth Balázs az olimpiára tekintettel kötött kompromisszumot, hogy kihozhassa a helyzetből a legjobbat, de hogy mi lesz Párizs után, ki mit akar majd, az a jövő zenéje.