Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Guardiolát nem lepte meg a Madrid feltámadása, De Bruyne még hányt is

De Bruyne eredetileg kezdett volna a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, viszont rosszul lett.

...svg content...Fotó: EPA/Ballesteros
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Arsenal és a Bayern München is döntetlent játszott egymással, így még semmi sem dőlt el. Tuchel viszont kiakadt, hogy a játékvezető nem adott meg egy számára teljesen nyilvánvaló büntetőt kezezés miatt, addig egy házzal arrébb a Real Madrid a Manchester City ellen játszott egy őrült meccset, mialatt álomgólok születtek.

„El tudom képzelni, hogy az emberek milyen jól érezték magukat egy hatgólos meccsen, mint ez… Lehetetlen irányítani a madridiak átmeneteit, nagyon megbízható játékosokkal vesztettünk labdákat, és sokszor. Ami pedig a Madridot illeti, tudjuk jól, hogy amíg nem fújják le a meccset, addig annak nincs vége.” Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

„Nagyon jól játszottunk, egyre több veszélyt teremtettünk, és két remek gólt szereztünk. Akkor is, ha 45 és 90 perc van hátra, miközben rendezetlenül mész előre, nincs mit tenni.” – fogalmazott Guardiola, aki szerint nagyon nehéz megállítani a Real Madrid támadásait, melynek kapcsán Kroos játékát külön kiemelte.

De Bruyne rosszul lett

„Kroos úgy mozgatja a csapatot, ahogyan csak ő tudja.” – tette hozzá a City edzője, majd De Bruyne is szóba került, aki meglepő módon nem kapott helyet a kezdőben. „Bejött az öltözőbe, és azt mondta, nem tud játszani. Hányt, nagyon rosszul érezte magát. Reméljük, jövő héten szerdán már más lesz a helyzet”.

Guardiolát nem lepte meg, hogy a Madrid fel tudott állni a padlóról. „Ahogyan mi is. Mindig egyre inkább lenyűgöznek, továbbra is stabilak, versenyképesek vagyunk. Csodálatosak játékosokról beszélünk, és ma megint megtettük. A Bernabeu pedig mindig ilyen. Nagyon szeretem látni az eget, a stadion látványos volt.” – idézte a MARCA Guardiolát.

A City edzőjében végig ott volt az az érzés, hogy Madrid újra és újra vissza fog jönni. „Tudtam, hogy ez meg fog történni. A játékosok tehetsége meghozta a különbséget, csak nézzék meg, Valverde milyen gólt szerzett. A múltbeli tapasztalatok miatt szívesebben játszom otthon a visszavágót, mint a Bernabeuban. A szurkolók biztosan segíteni fognak.”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.