Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,80 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
467,13 Ft
Bitcoin
69,718 $

Magyar Péter azt állítja, hazudott az ATV

Magyar Péter ezúttal az RTL kérdésére szólalt meg az ATV-ügy kapcsán, és azt mondja, egyértelműen hazudott a csatorna.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter legutóbb ismét az ATV-nek üzent, mellette a MÚOSSZAL és a Hit Gyülekezettel, miután botrány robbant ki egy bizonyos lista miatt. A MÚOSZ elnöke azt mondja, a Tisza Párt vezetője törvénytelenséget követett el, amivel Magyar nem ért egyet, és szerinte szó sincs erről a részéről.

Közben egyre nagyobb számokat produkál az ATV felvétele a YouTube-on, rövid időn belül százezrek nézték meg, ahogyan Magyar Péter fogta magát, majd kisétált a stúdióból, miután elkezdődött az adás. Ez többeknél kiverte a biztosítékot, míg mások gratuláltak hozzá és hol Rónai Egont, hol pedig az ATV-t támadták.

Magyar Pétert nem hatotta meg a sajtóvisszhang, ami ezen a héten még biztosan a felszínen fog maradni. Menczer Tamás a botrány előtt mondta azt, hogy a Tisza Párt első embere jellemtelen, és biztosan le fogja buktatni magát a 2026-os választások előtt, esélye sincs arra, hogy miniszterelnök legyen.

Magyar az RTL kérdésére azt mondta, nem tud egy 10 perces műsorban két-háromoldalas híváslistára reagálni, amihez a saját telefonját is meg kellett volna néznie. Ezt végül megtette a kisétálást követően, és jelezte a szerkesztőnek, hogy nézze meg a telefonját, milyen üzeneteket és hívásokat kapott.

Szerinte erre egy műsor nem alkalmas egy élő adás keretein belül, és továbbra is azt állítja, hogy hazudott az ATV. „Most is azt állítom, hogy hazudtak. Ráadásul szándékosan, tendenciózusan hazudott az ATV.” Hozzátette, nyilvános információkat írt a listájára, és nem írta ki az illetők nevét. Szerinte, ha bárki beírja ezeket a neveket a keresőbe, nem fogja megtalálni őket.