Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,21 Ft
Euró
396,06 Ft
Font
468,16 Ft
Bitcoin
65,787 $

Máris félmilliós megtekintés felett jár Magyar Péter kisétálása az ATV műsorából

A vártnál is nagyobbat megy Magyar Péter jelenete, amit az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hozott össze hétfő este.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Ismét zajlanak az események Magyar Péter körül, gyakorlatilag az egész baloldal róla és a Tisza Pártról szól, mintha a többi párt megszűnt volna létezni. Legutóbb arról számolhattunk be, hogy az ATV szerint hatósági ügy lehet Magyar vallási alapú listázásából, mely nem maradhat következmények nélkül.

Magyar Péter már interjút követel az M1-nél, ahol minden bizonnyal erre a kérdésre is válaszolhatna. Ami pedig az ATV-nek adott interjúját illeti, kisebb botrány lett belőle, amikor röviddel azután, hogy megérkezett a stúdióba, már ment is, elege lett, és faképnél hagyta Rónai Egont. Soron kívül Megszületett a döntés: Karácsony Gergely nem mentesül az adófizetés alól

Rónai nem marasztalta, valószínűleg nem is tudta volna, majd az ATV közzétette azokat a bizonyítékokat, melyeken a meghívások szerepelnek, amikről Magyar azt állította, soha nem is léteztek, legalábbis egy bizonyos időszakon belül. A csatorna részletesen mutatta be, mikor és hány alkalommal, milyen formában hívta meg a stúdióba Magyart.

A Tisza Párt vezetője úgy megsértődött, hogy azt mondta, nem megy többet, így az ATV nézői talán már soha nem fognak Magyar Péterrel készített interjút látni a csatornán. Kérdés, Magyar az ATV rendelkezésére áll-e a jövőben, ha épp valamilyen külső helyszínen forgatnak, akár egy sajtóeseményen.

Mint arról korábban beszámoltunk, nagyot megy a YouTube-on a bizonyos felvétel, benne Magyar jelenetével. Azóta újabb százezrek nézték meg a felvételt, és most már ott tartunk, hogy lassan 600 ezres megtekintésnél jár a videós anyag, ami ebben a pillanatban a 2. legfelkapottabb tartalom a YouTube-on. Nagyban hozzájárul ehhez az is, hogy nyitott a kommentelési lehetőség a videó alatt, és több mint 10 ezren éltek is a lehetőséggel.

Márki-Zay Péter szerint Gyurcsány Ferenc nem akarja leváltani Orbán Viktort

Ezzel együtt azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc már óriás teher a baloldal számára, mégsem távozik a politikából.

Így szerezhető be olcsóbban a méregdrága málna

Idén is van rá lehetőség, hogy a bolti ár töredékéért vásároljunk a friss hazai gyümölcsből.