Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Így kergette egymást Magnussen és Hülkenberg a Szaúd-arábiai Nagydíjon (videó)

Fotó: Kevin Magnussen, a Haas dán versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának időmérő edzésén a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 18-án. A futamot március 19-én rendezik. MTI/AP/Haszan Ammar
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg nem lesznek a legjobb barátok, de a legtapasztaltabb csapattársakként dolgozhatnak együtt a Forma-1-ben.

Azt kell mondjuk, hogy a Szaúd-arábiai Nagydíjra sem lehetett panaszunk, függetlenül attól, hogy a Red Bull fölénye egyre aggasztóbb. Sokan aggódnak amiatt, hogy hasonló helyzet alakulhat ki, mint korábban a Mercedesnél.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Fernando Alonso egyelőre nem izgul emiatt, örül annak, hogy övék a második leggyorsabb autó, amivel hatalmasat rajtolt a közel-keleti futamon. Lance Stroll sem unatkozott, volt egy látványos és izgalmas csatája a Ferrarival.

A végén azonban Alonso lehetett a legboldogabb, mert újra dobogóra állt, miközben a csapat neki énekelt. Sokat elmond arról, hogy a spanyol milyen szinten van hatással az Aston Martinra, mely egy különleges autóval ajándékozta meg.

A mezőny második felében is jól szórakoznak a versenyzők, néha pedig csapattársak feszülnek egymásnak. Így tett a két Haas-pilóta is, akik nagyon jól ismerhetik egymást, de arra nem számíthattak, hogy egy nap csapattársak lesznek.

Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg hatalmas tapasztalattal bír, a vezetőség inkább emellett tette le a voksát, mint a fiatalság mellett. Úgy tűnik, jó döntést hoztak, bár egy gyorsabb autónak talán jobban örülnének.