Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Alonso megmutatta az új céges Aston Martinját (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso nagyon lubickol az új F1-es csapatánál, miközben egy világszerte ismert luxusmárkát képvisel.

Fernando Alonso 40 év felett is az egyik legjobb versenyző a Forma-1-ben, amit az elmúlt hetekben is bizonyított. Rengeteg rajongója van, milliók követik figyelemmel az életét, és természetesen a nők egyik kedvence.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Fiatalkorában is rendkívül népszerű volt, rengeteg női rajongó jelent meg miatta a pályákon. Azóta sok esztendő telt el, ám a rajongás nem múlt el körülötte, és láthattuk, milyen szép nőkkel hozta össze az élet.

A sors főként a Forma-1-ben vett el tőle sokat, mivel még mindig az a két világbajnoki cím áll a neve mellett, amit a Renault-val szerzett. Hiába az egyik legjobb, rendre nem volt szerencséje, vagy nem kapott elég gyors autót.

Alonso imádja a testmozgást, az F1-en kívül is sokat sportol, többek között emiatt olyan fitt. A divat világában is kényelmesen mozog, számtalan fotózáson vett már részt, és természetesen imádja a luxusautókat.

Az Aston Martinnál pláne boldog lehet, mert olyan egyedi céges autókat vezethet, amiket csak kevesen. Az alább látható videóban az új autóját mutatta be Monacóban, ami egy Aston Martin DBX707.