Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: különleges nézetből a Ferrari és az Aston Martin csatája

Fotó: Lance Stroll, az Aston Martin kanadai versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának harmadik szabadedzésén a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 18-án. A futamot március 19-én rendezik. MTI/AP/Haszan Ammar
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen különleges nézetből figyelhetjük meg, ahogyan az Aston Martin elsuhan a Ferrari mellett a Szaúd-arábiai Nagydíjon.

Az Aston Martinnak idén eddig nincs mire panaszkodnia, még akkor sem, ha Lance Stroll lényegesen kevesebb pontot gyűjtött, mint Fernando Alonso. Tegyük hozzá, Bahreinben egy súlyos sérülés után ült autóba, míg legutóbb félre kellett állnia.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Amellett sem mehetünk el, hogy Alonso kétszeres világbajnok, minden idők egyik legjobbja, és 40 év felett is talán ő mezőny ásza. Már csak emiatt is végtelenül izgalmas lenne látni, mire lenne képes egy olyan autóval, mint a Red Bull.

Jelenleg azonban több mint boldog, mert az Aston Martin a második erő a mezőnyben, és két dobogós helyezést is szereztek a 2023-as idény legelején. Legutóbb a Szaúd-arábiai Nagydíjon álltak fel a dobogóra, melynek elején Charles Leclerc rakétaként lőtt ki.

Alonso is remekül kapta el a zöld jelzést, pillanatok alatt állt az élre, és bár nem maradt ott, így is nagyon elégedett. Stroll már kevésbé, hiszen nullázott, egyelőre nincs sok szerencséje, és fontos, hogy teljesen felépüljön.

Mielőtt a kanadai kiszállt volna a játékból, bemutatott egy látványos előzést a Ferrari ellen. Alább különleges nézetből figyelhetitek meg az eseményeket, miközben az Aston Martin továbbra is rendkívül jól tapad.