Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: Alonso belsőkamerás álomrajtja (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Belsőkamerás felvételen is megnézhetjük Fernando Alonso rajtját az Aston Martinnal a Szaúd-arábiai Nagydíjról, mellyel Sergio Pérez első métereivel a Red Bull volánja mögött.

Fernando Alonso egyértelműen másodvirágzását éli az Aston Martinnál, akiktől nemrég vette át Monacóban az új autóját. Fogalmazzunk úgy, hogy illik hozzá a modell, amiben minden luxus megvan.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

Alonso rendkívül boldog, és már most megérte átigazolnia, hiszen eddig végig dobogós volt, és semmi előjele nincs annak, hogy ne tudná folytatni a jó sorozatát. Valószínűleg csak a technika, vagy mások hibája foghat ki rajta, mert az alatta dolgozó Aston Martin már a második erő.

A Red Bull viszont nagyon elhúzott, és könnyen lehet, hogy már mostanában eldőlhet a cím sorsa, ha nem is matematikailag. A „bikák” mögött azonban éles verseny várhat az F1-es nézőkre, ami pedig jó hír.

Alonso tökéletes teljesítményt nyújt, és az Aston Martinnál csak dörzsölhetik a tenyerüket, mert a spanyol világbajnok mindent kihoz a csomagból. A Szaúd-arábiai Nagydíjon sem várt sokat a villanással, ahol eleve a második helyről rajtolhatott.

Sergio Pérez sem tudott mit kezdeni vele a rajtnál, amit alább egy remek belsőkamerás videóban nézhettek meg. Köztudott, hogy a spanyol legenda az egyik legjobban rajtoló pilóta, amit ismét bizonyított.