Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Luxusnyaralásra ment Cristiano Ronaldo az Európa-bajnokság előtt (fotó)

Hosszú szezon van Cristiano Ronaldo mögött, ami végül felemásra sikeredett, de az Európa-bajnokság újra felvidíthatja.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo egyéni szinten kimagasló szezont zárt a szaúdi bajnokságban, amivel történelmet írt. Egyrészt ő lett a valaha volt legtöbb gólt szerző játékos egy idény során a Közel-Keleten, másrészt az első olyan futballista, aki négy különböző bajnokságban is képes volt gólkirályi címet szerezni.

A folytatás már nem volt olyan sikeres számára, mert az Al Nassr elvesztette a bajnoki címet Neymar csapata ellen, majd a Szaúdi Királyi Kupában is vereséget szenvedtek velük szemben. Ronaldo hatalmas kapufát lőtt, a végén pedig zokogásban tört ki, nagyon fájt neki hogy így bukták el a trófeát. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Nem sokkal később bejelentették, hol folytatja pályafutását Ronaldo, aki nyaralni ment a családjával, és csak később csatlakozik a portugál válogatotthoz, akik esélyesei lehetnek az Európa-bajnokságnak. Láthatjuk, Ronaldo formája nagyon rendben van, a legfittebb sztárként utazhat majd el Németországba.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.