Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Bejelentették, hol folytatja a pályafutását Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nemrég elvesztette a Szaúdi Királyi Kupa döntőjét, ami miatt igen mélyre került lelkileg.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál csillag az első teljes szezonján van túl a szaúdi bajnokságban, de ezúttal sem sikerült megnyernie a sorozatot. Cserébe azonban rekordot döntött, már ő a szaúdi liga legjobb góllövője, és egyúttal az első olyan futballista, aki négy különböző bajnokságban is képes volt gólkirályi címet szerezni.

Ez most aligha vigasztalja, mert elvesztették a Szaúdi Királyi Kupa döntőjét a bajnok Al-Hilallal szemben, ráadásul több mint drámai módon. Egy őrületes meccset játszottak egymással a felek a péntek esti fináléban, aminek ideje alatt Ronaldo klasszis ollózós mozdulatból találta el a kapufát. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az igazi dráma csak utána következett, és noha sokáig emberhátrányban játszottak, nem sokkal a rendes játékidő vége előtt két játékost is kiszórtak Neymáréktól. Még ez sem került sokba az Al-Hilalnak, akik büntetőpárbajjal hozták a döntőt, majd abban a pillanatban Ronaldo összerogyott, és sírógörcsöt kapott.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy távozás előtt állna, amiről az Al Nassr vezérigazgatója beszélt. Fabrizo Romano azt írja, a vezető szerint annak ellenére, hogy jelenleg Ronaldo szomorú és csalódott, a következő évben is velük marad. Az aranylabdás portugál legenda ugyan már 39 éves, még mindig úgy imádja a futballt, mint amikor elkezdett játszani gyerekként.