Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

A Liverpool szurkolóit sokkolta Fernando Torres új megjelenése

Rengeteg szurkoló akarja „visszakapni” Torrest.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool szurkolói a közösségi médiában adtak hangot megdöbbenésüknek Fernando Torres „hatalmas fizikai átalakulása” miatt, miután a csapat az Ajax ellen játszott barátságos mérkőzést szombaton. A szombat délutáni mérkőzésen legendák egész sora mutatkozott meg, s Jürgen Klopp jóvoltából Sven-Göran Eriksson beteljesíthette álmát, hogy a Liverpool menedzsere legyen.

Végül a Liverpool győzedelmeskedett 4-2-es végeredménnyel, miután Torres, Gregory Vignal, Djibril Cisse és Nabil El Zhar góljaival sikerült a kétgólos hátrányt ledolgozni a második félidőben. A spanyol játékos góllal tért vissza a Liverpoolba, ám a szurkolók a közösségi médiában nem egészen erről beszéltek a Football Insider szerint. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A drukkerek ugyanis megdöbbenésüknek adtak hangot Torres új külsője miatt, sőt, néhányan egyenesen felszólították a klubot, hogy szerződtesse újra a spanyol csatárt, noha mint ismert, Torres 19 éves profi karrierje lezárult, amikor a japán Sagan Tosu csapatánál töltött rövid idő után szögre akasztotta a cipőjét.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.