Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,969 $

„Nagyon nehéz” lesz együtt élni Klopp távozásával Szoboszlai ügynöke szerint

Szoboszlai Dominik ügynöke, Esterházy Mátyás szerint elsősorban rövid távon lesz nehéz megbirkóznia a Liverpoolnak a magyar középpályást a klubhoz hozó Jürgen Klopp távozásával.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere (b) beszélget Szoboszlai Dominikkal (j) a Liverpool FC - Chelsea FC angol Premier League labdarúgó-mérkőzés közben a nagy-britanniai Liverpoolban 2024. január 31-én. EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Szoboszlai Dominik nyerte meg az NB1.hu által minden évben kiosztott Magyar Aranylabdát, amit a nevében ügynöke, Esterházy Mátyás vett át és többek között beszélt ekkor arról is, hogyan hathat majd a Liverpool csapatára, hogy távozik a klubot 9 éve irányító menedzser, Jürgen Klopp, aki odavitte a magyar középpályást.

„Jürgen nyilván nagyon komoly szerepet játszott abban, hogy Dominik most Liverpoolban van. Olyan dolgokat tanult tőle már eddig, és fog a következő fél évben is tanulni, amik utána nagyon komoly útravalóként fognak szolgálni a hátralévő életében.  De a futball ilyen, meg kell próbálni együtt élni vele. Sőt, muszáj együtt élni vele.” Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„Hiszen bármikor előfordulhat, hogy az edzőt elküldik vagy saját döntéséből megy el. Ez egy nagyon egyedülálló és érett döntés, egy olyan helyzetet teremt a klub körül, amivel rövid távon nagyon nehéz, de hosszú távon nagyon könnyű lesz együtt élni. Mert világos minden, nincsenek találgatások, itt az egyetlen kérdés, hogy ki fogja átvenni a helyét. Szerintem olyan pozitív érzelmeket is felszabadíthat a játékosokban, amik miatt nagyon várom a szezon második félévét.”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.