Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Videón Szoboszlaiék parádéja a Luton ellen az angol bajnokságból

Fordítania kellett a Liverpoolnak a Luton ellen az Anfield Roadon, ám végül ez sem jelentett problémát számukra.

Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, egy igen sűrű estén vagyunk túl, mert a Liverpool is pályára lépett, mialatt a Bajnokok Ligájában zajlottak a küzdelmek. Az Arsenal szintén érintett volt ebben, de a londoniak szomorúan térhettek haza Portóból a vereségük miatt. Mivel lesz egy visszavágó is, még semmi sem dőlt el, így a Barcelona és a Napoli is bizakodhat az egymás elleni párharcukban.

A Liverpool pedig egy hétközi forduló részeként lendült akcióba a kiesés elől menekülő Luton ellen. Semmit nem bízhattak véletlenre a sérüléseik miatt, és Szoboszlai Dominik még mindig nincs bevethető állapotban. Ugyan az angolok hozzák a meccseiket, érezhető Szoboszlai hiánya, aki megint komoly dicséreteket kapott, és többek között a mezeladásokra is jó hatással van. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A bajnoki éllovas váratlan módon hátrányba került az Anfielden, amire talán szükségük is volt, mert azt követően még jobban kezdtek el játszani. Ugyan a Luton kapusa nagyokat hárított, ő sem tudta megakadályozni a fordítást, és ez a 4-1-es vereség ismét egyértelmű üzenet lehet a riválisok felé.

Érdemes megnézni az összefoglaló videót, látványos gólokat szerzett a Liverpool, a csapatkapitány Van Dijk is betalált. Gakpo, Díaz és Elliot volt rajta kívül eredményes, és ezzel a 3 ponttal megerősítették a helyüket a tabella élén, köszönhetően annak is, hogy a Manchester City nemrég pontokat bukott a Chelsea ellen.