Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék az angol bajnokságban

Sokáig ugyan a Luton vezetett, végül magabiztos győzelem került a Liverpool neve mellé, és továbbra is vezetik a bajnokságot.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik továbbra sincs bevethető állapotban, de egyre közelebb és közelebb kerül ehhez. A magyar válogatott csapatkapitánya rendkívüli elismeréseket kap, sokan őt tartják a Liverpool legfontosabb láncszemének. Abszolúte a jövő embere, és nem kizárt, hogy egy nap ő kapja meg a csapatkapitányi karszalagot.

Közben a Liverpool is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy újra felérjen a csúcsra a Premier League-ben. Legutóbb odahaza szerezték meg a 3 pontot, ami nem tűnt egyszerű feladatnak, mert a kiscsapat képes meglepetést okozni, és ez most sem volt másképp. A kiesés ellen küzdő alakulat a 12. percben Ogbene révén szerezte meg a vezetést, és egészen az 56. percig ez így is maradt. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Van Dijk, a Liverpool csapatkapitánya egyenlített, majd két perccel később Gakpo góljával már fordítottak. Díaz találata a 71. percben pedig gyakorlatilag eldöntötte a 3 pont sorsát, elmaradt a Luton történelmi eredménye. Sőt, Elliott a 90. percben beállította a 4-1-es végeredményt, amivel gyakorlatilag kiütötték az ellenfelüket.

A Liverpool kerek 60 ponttal vezeti a bajnokságot az 56 pontos Manchester City előtt, akik egy meccsel kevesebbet játszottak, de ha nyernek is, akkor sem előzhetnek. Ugyanez igaz az 55 pontos Arsenalra is, mögötte az eddig 49 pontot gyűjtött Aston Villara, míg a Tottenham 47 ponttal várja a folytatást, akik kiszálltak a bajnoki címért zajló harcból.