Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Centiken múlt a Barcelona győzelme a Napoli ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A Napoli és a Barcelona BL-mérkőzésén nem volt túl sok helyzet, de a katalánok álltak a legközelebb ahhoz, hogy hozzájuk kerüljön az előny a visszavágóra.

Fotó: EPA/CIRO FUSCO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik szerda este úgy döntöttek, a futball világát követik figyelemmel, nem csalódhattak. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool szintén akcióba lendült, ezúttal az angol bajnokság hétközi fordulójában a Luton ellen. Ugyan a kispcsapat képes volt megszerezni a vezetést az Anfield Roadon, kiütéses vereséggel térhettek haza.

A Bajnokok Ligájában pedig az eddig megszokottakhoz hasonlóan csak két meccset rendeztek. Az Arsenal Portóban próbálta kiharcolni a győzelmet, mely drámai véget ért, mert az utolsó pillanatokban kikaptak. A portugálok előnye mindössze egy gól, viszont az akár továbbjutást is érhet, ami nagy siker lenne a Premier League bajnoki kihívójával szemben. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A Napoli-Barcelona meccsek csak egy góllal született több, bár ebben a párharcban sem dőlt el még semmi. A katalánok közelebb álltak a győzelemhez, és nemcsak amiatt, mert megszerezték a vezetést. Lewandowski ügyesen tartotta meg a labdát a kapuval szemben állva, majd betalált, viszont az olaszok nem adták fel.

Olyannyira nem adták fel, hogy a kevés helyzeteik közül az egyiket értékesítették. Osimhen hasonló góllal köszönt be, mint a veterán csatártársa, és ezzel kialakult az 1-1-es végeredmény, ami egyúttal azt is jelenti, Barcelonában fog eldőlni a továbbjutásra sorsa, ahol papíron a Napolinak sokkal nehezebb dolga lehet.

Erre azonban még várnunk kell, a meccset csak március 12-én rendezik meg, akárcsak az Arsenal-Porto visszavágót. Előtte, március 5-én a Bayern München a Lazio-val, addig a Real Sociedad a PSG-vel fog játszani, míg egy nappal később a Manchester City a Koppenhágát fogadja, a Real Madrid pedig a Lipcsét.