Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Kikapott az Arsenal a Porto otthonában, egyenlített a Napoli a Barcelona ellen a BL-ben

Az Arsenal hátrányból várhatja a folytatást a Bajnokok Ligájában, míg a Barcelona 1-1-es döntetlent játszott a Napoli otthonában.

Fotó: EPA/CIRO FUSCO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kedd után szerdán sem maradtunk meccsek nélkül a Bajnokok Ligájában. Azt viszont továbbra sem lehet mondani, hogy a csapatok gólgálát rendeznének, mert összességében egyelőre kevés találat születik ezeken a találkozókon. Talán a hatalmas tét miatt sem esnek egymásnak a csapatok, ugyanakkor a visszavágókon mindez már változhat.

Szerda este nemcsak a Bajnokok Ligáját volt érdemes figyelni, mert Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool szintén pályára lépett. Az angol bajnokság hétközi fordulójában játszottak a Luton ellen odahaza, akik ugyan megszerezték a vezetést, végül 4-1-es vereséggel voltak kénytelenek hazatérni. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A BL-ben a Porto és az Arsenal, valamint a Napoli és a Barcelona feszültek egymásnak. Mindössze egy találat született Portugáliában, ami akár továbbjutást is érhet, és mint arra korábban céloztunk is, a Porto erős hazai pályán. Hogy igazán drámai legyen a helyzet, az utolsó pillanatokban született meg az a bizonyos gól Galeno révén.

A másik oldalon a Napoli volt otthon a Barcelonával szemben, akik a 60. percben jutottak vezetéshez. A veterán klasszis, Lewandowski góljával mentek 1-0-re Pedri passzából, amire azonban Osimhen még válaszolni tudott 15 perccel később. A hátralévő percekben viszont már nem esett több találat, maradt az 1-1.

Legközelebb március 5-én rendeznek találkozókat a Bajnokok Ligájában, amikor is a Bayern München a Lazio ellen igyekszik ledolgozni a hátrányát, és már tudhatjuk, hogy a müncheniek edzője, Tuchel biztosan távozik a szezon végén. A Real Sociedad pedig a PSG ellen igyekszik majd csodát tenni, ami egy lehetetlen küldetésnek tűnik, míg a bajoroknak reális esélyük lehet a fordításra.