Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Lisztesnek szimpatikus a Fradi új edzője, Stankovicnál megvan a fegyelem

A fiatal tehetség a csapat Konferencia-liga csoportmeccsén csereként állt be.

Budapest, 2023. szeptember 21. A ferencvárosi Lisztes Krisztián a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének elsõ fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Cukaricki mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én. A Ferencváros 3-1-re legyõzte a szerb csapatot. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lisztes Krisztián jövőre már a Frankfurtban pallérozódhat, ám ebben a szezonban még a Ferencvárost fogja erősíteni, és valóban komoly játékerőt képvisel a még mindig csupán 18 éves támadó középpályás.

Lisztes a Cukaricki elleni Konferencia-liga találkozón is lehetőséget kapott az FTC új edzőjétől, Dejan Stankovictól, és élt is vele, hiszen remekül szállt be a meccsbe, Pesics harmadik gólját az ő kipattanó lövése előzte meg. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A fiatal játékos a mérkőzést követően azt is elmondta, miről egyeztettek az edzővel, és miként vélekedik a közös munkáról: „Semmi különlegeset nem kért tőlem, csak a szokásos taktikai utasításokat kaptam tőle. Egyébként nagyon szimpatikus, de azért oda tud csapni az asztalra, ha úgy van” – mondta a Mandinernek.

„Én ilyen edzőknél szeretek játszani, akiknél megvan a fegyelem, de ha a helyzet megengedi, megy a bohóckodás is. Még sok közös edzésünk nem volt, és mivel heti két mérkőzést játszunk, így csak lightos, könnyebb tréningjeink vannak általában” – fogalmazott Lisztes.

Elmondta, hogy ugyan már előfordul, hogy felismerik az utcán, de továbbra is a labdarúgás az, amire százszázalékosan koncentrál. Illetve hiába az Eintracht szerződése, jelenleg még az FTC az elsődleges: „most a Ferencváros labdarúgója vagyok, egy év az rengeteg idő még bizonyítani, akár még több gólt rúgni, jó meccset játszani. Százszázalékosan a Fradira fókuszálok.”