Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Jön egy állatian jó horrorvígjáték Valentin napra (videó)

Ismét egyre több és több horror érkezik a mozikba, Lisa Frankenstein a következő.

Fotó: YouTube/Focus Features
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Mit tehet egy kirekesztett gimis csaj, ha már szeretne végre bepasizni? Életre kelt egy jóképű halottat. Ez történik a Lisa Frankenstein című horrorvígjátékban, amelyben Lisa (Kathryn Newton) és a feltámasztott elhunyt (Cole Sprouse) mellett az előzetes alapján egy baltának jut a harmadik főszerep, ami arra utalhat, hogy a kapcsolatban hullámvölgyek is előfordulnak, és a társadalmi elfogadottsága sem tökéletes.

A film ambiciózus voltának bizonyítéka, hogy a rendezője Robin Williams lánya, Zelda Williams, aki először futott neki egész estés produkciónak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A forgatókönyvíró sem akárki, Diablo Cody, aki Oscart nyert a Junóért, és ő jegyzi az Ördög bújt beléd című horrorvígjátékot, amely mára kultikus rangra emelkedett, a Halloween-partik és házibulik egyik nagy kedvence.

Erről az opuszról azt jegyezték meg a kritikusok, hogy elég jó lett ahhoz képest, hogy egy hiányos öltözetű húsevű pompomlány (Megan Fox) kergeti benne a tesztoszterontól duzzadó fiúkat, és néhány párbeszéd is nagyon okosra sikeredett. (Lisa Frankenstein – hazai bemutató: 2024. febuár 8.)