Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Lionel Messi legújabb gólja, a 92. percben egyenlített (videó)

Lionel Messi betalált az LA Galaxy elleni rangadón az Inter Miami színeiben, amivel megakadályozta, hogy vereséget szenvedjenek.

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon rosszul sikerült az Inter Miami felkészülése az MLS legújabb szezonjára, ráadásul az egyik barátságos mérkőzést botrány is övezte, mert Messi nem lépett pályára. Sokan akadtak ki az argentin legendára, aki egy ideje nem volt eredményes, noha a megérkezését követően meccseken át mindig betalált.

Az új szezon nem kezdődött rosszul számukra, győzelemmel rajtoltak, majd jött az LA Galaxy elleni csúcsrangadó. Az Inter Miami résztulajdonosa, David Beckham is érzelmesen figyelte az eseményeket, mivel a korábbi csapatáról van szó, ahol remek időszakot töltött el, és kvázi a nevével naggyá tette az MLS-t. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Sok minden történt a meccsen, és az Inter Miami rengeteget köszönhet a kapusának, és nemcsak a kivédett büntető miatt. Számos nagy védést mutatott be, amivel több európai csapat figyelmét is felkelthette. Mindkét oldalon voltak helyzetek, de a Galaxy járt közelebb ahhoz, hogy otthon tartsa a 3 pontot.

A 75. percben szerezték meg a vezetést, majd a 88. percben emberhátrányba kerültek. Ez pedig esélyt adott az Inter Miaminak, és hogy igazán drámai legyen a vége, 1-1 lett a végeredmény Messi hosszabbításban szerzett találatával. Az összefoglaló videóban többek között Messi gólját is megnézhetitek, ami megérdemelt volt, mert a legenda megint jól játszott.