Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,055 $

Tovább gyűrűzik a „Messi-botrány”

Folytatódik Lionel Messi ügye, ami egyre kellemetlenebb.

Fotó: EPA/FRANCK ROBICHON
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A kínai hatóságok lefújták az argentin válogatott Nigéria illetve Elefántcsontpart között márciusban Kínában megrendezésre kerülő két barátságos mérkőzést. A döntés azt követően született, hogy az argentinok sztárjátékosa, Lionel Messi nem lépett pályára vasárnap Hongkongban egy klubmérkőzésen.

Az Inter Miamiban játszó Messi és csapatának stábja azt állította, hogy sérüléssel küzdött, ezért nem tudott pályára lépni hongkongi ellenfelükkel szemben, ám három nappal később azonban csereként már pályára lépett egy másik klubmérkőzésen Japánban, ami felháborodást váltott ki a kínai szurkolók és tisztviselők körében. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A pekingi labdarúgó-szövetség ezt követően szombaton bejelentette, hogy nem ad otthont az argentin mérkőzéseknek, amelyeken nagy valószínűséggel Lionel Messi is pályára lépett volna. A hongkongi mérkőzésre kilátogató szurkolók az Inter Miami társtulajdonosát, David Beckhamet kifütyülve és a pénzüket visszakövetelve fejezték ki elégedetlenségüket, amiért nem látták pályára lépni kedvenc játékosukat. A mérkőzés szervezője, a Tatler Asia végül 50 százalékos visszatérítést ajánlott fel a szurkolóknak.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.