Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Simán lerúgta Ronaldo csapattársát az egyik biztonsági őr a Eb-n (videó)

Szürreális jelenetek zajlottak le a török-portugál meccsen, aminek akár súlyos sérülés is lehetett volna a vége.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Portugália legyőzte Törökországot, és ezzel biztosították a helyüket az Európa-bajnokság következő körébe. Cristiano Ronaldo ezúttal is kezdőként kapott helyet, és kiválóan játszott, többek között egy kislány álmát is teljesítette a meccs előtti pillanatokban.

Arra azonban ő sem számított, hogy négy alkalommal is meg kell majd szakítani a játékot a pályára berohanó szurkolók, rajongók miatt. Márpedig ez történt, és Ronaldónak kezdett elege lenni ebből, ráadásul kínos volt a helyzet a szervezőkre és a biztonsági erőkre nézve, akik ide-oda rohangáltak. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Ronaldo először egy kisfiúnak adott szelfit a játéktér közepén, aki mindenkit lefutott, el tudott menekülni az őt üldözőktől. Később a bizonyos szelfi is napvilágot látott, ahogyan arról a jelenetről is, amikor az egyik biztonsági őr simán lerúgta Ronaldo csapattársát, mialatt egy betolakodót üldözött a pályán.

Az Origo szintén beszámolt az történtekről, ami egyesen szürreális volt. Goncalo Ramos akár súlyosan is megsérülhetett volna, igen nagy erővel ment neki a biztonsági ember, aki nemigazán gondolta át, hogy mit csinál, rendkívül szerencsétlen volt a szituáció, mint azt a videóban láthatjuk.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.