Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Ismét kezd Cristiano Ronaldo a portugál válogatottban az Eb-n

A vártnak megfelelően Cristiano Ronaldo ismét ott van a portugál válogatott kezdőjében, mint csapatkapitány.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo és a Portugál válogatott jó híreket kapott a mérkőzésük előtt, mert Georgia és Csehország nem bírt egymással. A grúzok az utolsó pillanatokban ziccert hibáztak, így elmaradt az igazi dráma, ami még sokba kerülhet számukra a folytatásban az Európa-bajnokságon.

Portugália pedig Törökországgal csap össze 18 órától, amit élőben közvetít a televízió. A meccset megelőzően a portugál szövetségi kapitány erősen célzott rá, hogy Ronaldo kezdeni fog, és így is lett, a 39 éves legenda ezúttal is kezdőként léphet pályára, most épp a törökök ellen. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Costa, Cancelo, Pepe, Dias, Mendes, Palhinha Vitinha, Fernandes, Silva és Leao lesznek azok Ronaldo mellett, akik elsőként rohamozhatják a törökök kapuját, ami egy izgalmas rangadónak ígérkezik az Eb-n.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.