Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Percig sem akarják pihentetni Ronaldót a portugál válogatottban, nem lesz csere

Azok, akik esetlegesen amiatt aggódnak, mert Cristiano Ronaldo már közel 40 éves, csak olvassák el a portugál válogatott edzőjének legutóbbi nyilatkozatát.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Martinez igen nyilvánvalóan fogalmazott, amikor Ronaldo pihentetése volt a kérdés, mert a legkisebb mértékben sincs szükség erre, hiába mondta azt az Európa-bajokság előtt, hogy kész kispadozni. „Tisztában van azzal, hány percet játszott Cristiano az előző szezonban? Kellő tapasztalattal rendelkezik, és nincs még egy játékos a futball történetében, aki hat Európa-bajnokságon lépett volna pályára.” – mondta Martinez szövetségi kapitány a törökök elleni meccs előtt, ami izgalmasnak ígérkezik, és természetesen élőben adja a tv.

„Fontos megérteni, hogy mit hoz egy játékos magával. Cristiano tapasztalatot hoz magával, benne van a góllehetőség, és megnyitja a teret. Azért van a válogatottban, mert megérdemli, hogy itt legyen. Csak nézzék meg, mit tett le az asztalra, és miket vitt véghez a sorozatokban.” – tette tisztába a dolgokat az edző. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ronaldo a szaúdi ligát 35 góllal zárta az Al Nassr színeiben az első teljes szezonjában, amivel minden korábbi rekordot megdöntött. A válogatottban pedig már 130 gólnál tart, mely szintén minden idők legnagyobb rekordja, amit talán senki sem múlt majd felül.

Martinez nem tagadja, lenyűgözte Ronaldo teljesítménye az első meccsen, így megint a kezdőbe jelölheti. „Nagyon fegyelmezett volt, keményen dolgozott, nagyon harap és egy igen fontos játékos.” Ismét külön kiemelte, hogy Ronaldo képes megnyitni a teret, és ezzel nagy lendületet ad a csapatának.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Megnyitja a teret. Amikor Francisco gólt szerzett, megnyílt a tér, miután Cristiano ott volt. Fókuszban dolgozunk, és Cristiano fontos számunkra abban, amit a 16-oson belül próbálunk csinálni.” – idézte az ESPN a szövetségi kapitányt, aki számít Ronaldóra.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.