Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Georgia és Csehország nem bírt egymással, hatalmas ziccer maradt ki a végén

Egy újabb olyan mérkőzést rendeztek meg az Európa-bajnokságon, ami mindössze két gólt, és döntetlent hozott.

...svg content...Fotó: EPA/ROBERT GHEMENT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szép csendben csak úgy potyognak a döntetlenek az Európa-bajnokságon, ami úgy tűnik, nem fog rekordot dönteni a gólok számában. Negatív rekorder még lehet az idei torna, de reméljük, ez nem fog megtörténni, mert nagyobb benne a potenciál.

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan a portugál válogatott is újra pályára lép, és Portugália szövetségi kapitánya megerősítette, semmi oka arra, hogy pihentesse, kispadoztassa Cristiano Ronaldót, aki várhatóan ismét kezdeni fog. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Ami pedig a grúz-csehek meccset illeti, 1-1 lett a vége, amit igazán Csehország bánhat, mert a második félidőben a kapusuk akár kávézhatott is volna. A csehek a 23. percben szerezte meg a vezetést Hložek révén, de a VAR-os vizsgálat végén rossz híreket kaptak, így minden maradt ugyanúgy, mint azelőtt.

Az első félidő utolsó másodperceiben, annak hosszabbításában Grúzia büntetőt kapott, amit értékesített is. Schick ugyan erre válaszolt az 59. percben, a fölényük meddő maradt, és mindkét csapat 1 ponttal lett gazdagabb. Az utolsó másodpercekben Grúzia három az egy ellen kontrázhatott, majd ziccerben hibáztak, pedig a lábukban volt a győzelem.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Egyikük sem örülhet ennek igazán, ugyanakkor semmi sem dőlt el, mert ha Törökország és Portugália döntetlent játszik egymással, két 4 pontos és két 1 pontos csapat lesz az utolsó körre.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.