Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Előkerült a szelfi, amit a kisfiú csinált Ronaldóval a törökök elleni meccsen

Előkerült az a bizonyos szelfi, ami örök emlék marad a fiú számára, aki több mint szerencsés volt az Európa-bajnokság alatt.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo körül még mindig óriási a rajongás, igazi világsztárként tekintenek rá. Noha 39 évesen is bármelyik európai topcsapat kezdőjébe beférne, inkább a Közel-Keleten játszik, ahol annyi pénzt kap, mint soha azelőtt.

Horribilis összegeket tehet zsebre, viszont meg is hálálja ezt, már az első teljes szezonjában gólrekorder lett a 35 góljával. Lehetséges, ezt már senki nem dönti meg, különösen most, hogy sok sztár igazolt a szaúdi ligába, ami által szorosabbá, izgalmasabbá vált a harc a bajnoki címért. Ezen a nyáron is újabb világsztárok tehetik át a székhelyüket a Közel-Keletre, nem kis pénzért cserébe. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ronaldo legutóbb a török válogatott ellen parádézott az Európa-bajnokságon. Összesen négyen futottak be a pályára hozzá, négy különböző időpontban, ami neki sem tetszett, de az első jelenettel még nem volt gondja, amikor egy fiatal fiú futott át mindenkin azért, hogy szelfit készíthessen a világ egyik legjobbjával.

Nem volt zavarban a fiú, és még mielőtt elkapták volna a biztonságiak, mindenkit lesprintelt. Nem kis tempóra volt képes a srác, aki valószínűleg szintén futballozik, és talán egy nap profiként teheti ezt meg. Időközben a várva várt szelfi is előkerült, amin a fiú és Ronaldo szerepelt, aki közvetlen a meccs előtt egy kislány álmát teljesítette.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.