Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,59 Ft
Euró
390,35 Ft
Font
463,08 Ft
Bitcoin
67,710 $

Simán lesprintelte a biztonságaikat a Ronaldóval szelfiző kisfiú (videó)

Igazi világsztárrá vált a fiatal srác, akinek még arra is volt ideje a törökök elleni meccs alatt, hogy készítsen egy szelfit Cristiano Ronaldóval.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Kissé komikus volt az, ami a portugál-török meccs alatt történt, és most nemcsak Törökország öngóljára gondolunk. Mindenki arcára a döbbenet ült ki, amikor a török játékos a saját kapujába passzolt, persze nem szándékosan.

A show-t minden szempontból Ronaldo vitte el, aki két gólban is benne volt, végig önzetlenül játszott, és a teljesítménye megint hozta a kötelezőt. Nem véletlenül kezdett, és ez aligha fog változni a folytatásban, abszolúte megérdemelten van ott a kezdőben, hiába lassan 40 éves. Furcsa is belegondolni, hogy Pepével közösen 80 évesek. Soron kívül Irány strandolni, 34°C is lehet hétfőn

Amiért igazán komikus volt a meccs, az az, hogy négyen is berohantak a pályára, ráadásul négy különböző időpontban. Ezért nem fogják megdicsérni a szervezőket és a biztonsági embereket. Súlyosan büntetik az ehhez hasonló eseményeket, és nem ez az első hasonló eset az Európa-bajnokságon.

Az első srác volt a legsikeresebb, aki először készített egy szelfit Ronaldóval a pálya közepén, majd levágott egy akkora sprintet, amit pár felnőtt játékos is megirigyelt volna. A biztonságiak sem tudtak vele mit kezdeni, majd győzött a túlerő, és láthatóan figyeltek arra, hogy ne lépjenek át egy határt, mivel kiskorú személyről van szó.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.