Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,01 Ft
Euró
391,09 Ft
Font
465,47 Ft
Bitcoin
64,825 $

Hihetetlen öngólt lőttek a törökök, Ronaldo szelfiket adott a meccs alatt

Cristiano Ronaldo nemcsak kezdő volt, hanem két gólból is kivette a részét, és végig rendkívül önzetlen volt.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo a vártnak megfelelően ismét kezdő volt az Európa-bajnokságon, és akárcsak az első mérkőzésen, az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta, hiába lassan 40 esztendős. A portugál szövetségi kapitány egy percig sem akarja őt pihentetni, bár lehetséges, hogy ez az utolsó csoportmeccsre változni fog az eredmények tekintetében.

Georgia és Csehország nagy szívességet tettek a törököknek és a portugáloknak a döntetlenjükkel. Ezek után nyugodtabban léphettek pályára, míg a szupersztár Güler csak a kispadon foglalt helyet. A hivatalos tájékoztatás szerint fáradtság ennek az oka, ami azért is furcsa, mert a Real Madrid sztárja még a 20. életévét sem töltötte be, és gólerős. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Ezzel igen nagy szívességet tett Montella, amit kihasznált Portugália. Silva már a 21. percben eredményes volt, majd ami pár perccel később történt, azt senki nem akarta elhinni. Az Eb-k történetének egyik legnagyobb öngólját hozta össze a török védelem, amikor egy hátrapassz a kapuban kötött ki.

Röviddel azután történt, hogy a beinduló Ronaldo pörölni kezdett Cancelóval, aki totálisan más irányba passzolt, ugyanakkor pont ezzel hozták össze a fatális öngólt. A mindent eldöntő találatban is benne volt Ronaldo, aki ziccerben, önzetlenül szolgálta ki a Manchester United csapatkapitányát, Fernandes az 56. percben.

Ronaldo szelfiket osztogatott meccs közben

Sőt, még egy szelfit is kiosztott egy pályára berohant kisfiúnak, aki ezt követően menekülőre fogta a biztonsági szolgálat miatt. Nem ő volt az egyetlen, az utolsó 10 percben egy másik fiatal is megtette ugyanezt, a hosszabbításban pedig még ketten próbálkoztak meg hasonlóval.

Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Portugália ezzel a 3-0-s győzelmével biztos továbbjutó, 6 ponttal várja az utolsó csoportmeccset, addig Törökország maradt 3 pontos az 1 pontot számláló Csehország és Grúzia előtt. Az utolsó csoportmérkőzésen Portugália Georgia ellen fog játszani, míg Csehország Törökországgal feszül össze a továbbjutásért.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.