Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Ronaldo és Pepe ketten együtt 80 évesek, de még mindig pengék (videó)

Nemcsak pengék, hanem kezdők is a portugál válogatottban, ami már önmagában nagy eredmény.

...svg content...Fotó: EPA/ROBERT GHEMENT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez már a hatodik Európa-bajnoksága Ronaldónak, amire senki nem volt képes ezelőtt. Az ő esetében még az sem zárható ki, hogy ott legyen a következő európai tornán, legalább csereként, annyira fitt. Ezen sokan csak mosolyognának, viszont azt sem gondolta senki, hogy 39 évesen is tonnaszámra szerzi majd a gólokat.

Ronaldo mellett Pepe is rekorder, még az aranylabdás klasszisnál is idősebb, ketten együtt 80 évesek, de még mindig pengék, és alapemberek az Európa-bajnokságon. Nagyon szoros közöttük a kapcsolat, sokat megéltek együtt, már a Real Madridnál is, ahol számos sikert ünnepelhettek az évek során. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Az alább látható videó is csak azt bizonyítja, hogy fontosak a másiknak, és egymást motiválva melegítenek be. A törökök elleni meccs is előtt is egyeztettek a pályán, a szokásos rutin szerint haladtak előre.

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.