Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Az Európa-bajnokság eddigi legaranyosabb jelenetét vették videóra Cristiano Ronaldóval

Mindent elmond a kislány reakciója, aki több mint boldog volt, hogy találkozhatott Cristiano Ronaldóval az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo még mindig a legnagyobb sztár ezeken a tornákon, hiába nem játszik Európában és 39 éves. Óriási rajongás veszi körül, miközben már az edzések ideje alatt is beugranak hozzá a pályára a rajongók egy közös fotóért.

Az azonban, ami a törökök elleni meccsen történt, inkább volt komikus, és egy idő után Ronaldónak is sok volt, ugyanis négyen, négy különböző időpontban rohantak oda hozzá, hogy közös fotót készítsenek vele. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Az első ilyen jelenetnél még vidám volt Ronaldo, aki egy kisfiúnak adott szelfit, majd a srác gyakorlatilag a teljes biztonsági személyzetet lesprintelte. Előtte pedig egy kislány reakcióját vették videóra, aki rendkívül boldog volt, hogy ennyire közel lehetett a legendához.

Ronaldo reakció sem maradt el, mindig nagyon odafigyel a rajongókra, különösen a gyerekekre, hiszen tudja jól, mennyit jelent ez számukra, és gyakorlatilag igazi példaképként tekintenek rá. Az egész világot bejárták ezek a felvételek, ennél aligha lesz aranyosabb jelenet az Európa-bajnokságon.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.