Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Laky Zsuzsit majdnem lezúzta egy elszabadult birka a Farm VIP-ban (videó)

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy Laky Zsuzsi akár súlyosabb sérüléseket szenvedjen a Farm VIP-ban egy elszabadult birka miatt.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb drámákon vagyunk túl a Farm VIP-ban, és még messze a vége. Két versenyző is idő előtt távozott, akik ráadásul meghatározó szereplői voltak a műsornak, így még inkább sajnálatos, hogy már nincsenek versenyben.

Kótai Misi egy hét után úgy döntött, neki ebből elég, pedig akár az egész versenyt megnyerhette volna. Eleinte pár nappal számolt, így valamivel tovább bírta, és noha megpróbálták marasztalni, nem jártak sikerrel. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Rékasi Károly viszont nem akarta feladni, de amikor az orvos közölte vele, elveszítheti a lábát, ha marad, jobb belátásra tért. Nehéz volt őt elengednie a csapatnak, és Rékasi nem véletlenül sírt.

A másik csapatnál is zajlanak az események, Paprika Dorina szerint Rippel Feri csak a pénzt látja maga előtt. Nagyot csalódott benne, és hamarosan ismét farmgyűlésre kerül sor, tehát újabb távozója lesz a műsornak.

Ripli Zsuzsiéknál pedig elszabadult egy birka, aki ide-oda rohangált. Volt egy pillanat, amikor majdnem nekivágódott Laky Zsuzsinak az állat, amiből akár súlyosabb baleset is lehetett volna, de szerencsére az utolsó pillanatokban irányt váltott a birka.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.