Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Az orvosi vizsgálatok után eldőlt Rékasi Károly sorsa a Farm VIP-ban

Rékasi Károly meghozott egy minden eddiginél fontosabb döntést a Farm VIP-ban, nem tehetett mást.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kezdettől fogva érezhető a feszültség Rékasi Károly csapatában, legutóbb már Kis Daniella is kiborult Ripli Zsuzsi miatt. Sőt, Szabyest szerint Rékasi szellemileg megrogyott, amivel megint megosztotta a nézők véleményét.

Ekkor már igencsak érezni lehetett, hogy van valami a levegőben, ami azt sejteti, hamarosan újabb dráma következhet. Szabyest igazán rá sem akar nézni Rékasira, aki a civil életében messziről el akarja kerülni a fiatal fiút. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Rékasi jó pár esztendővel ezelőtt majdnem életét vesztette egy motorbalesetben, ami több szempontból is megváltoztatta az életét. Ugyan újra megtanult járni, a régi fizikumát elvesztette a sérülésekkel és nem kevés operáción esett át.

Emiatt is lépett hátra egyes játékokban, mert tudta jól, hátráltatná a csapatát. A fájdalmai miatt fájdalomcsillapítókat szedett, és közben igyekezett minél inkább csapata segítségére lenni, térdprotézis ide vagy oda.

„Az van, hogy hazamegyek…” – kezdte sírva Károly, aki nem akart ilyen módon távozni. „Nem azért jöttem ide, hogy így menjek el. Nem azért jöttem ide, hogy kudarccal távozzak.” Nagyon megkedvelte a csapatát, és örül annak, hogy Ripli Zsuzsi a vezető, és reméli, ez így is marad. „Elképesztő csaj vagy, köszönöm, hogy találkoztunk.” Mindenkihez volt pár jó szava, többen sírtak, mélységesen meghatódtak a búcsún, ami valóban fájdalmas volt.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.