Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Szabyestnek már Rékasiból is nagyon elege van a Farm VIP-ban

Szabyest kikelt magából, betelt nála a pohár, amiről Lakatos Leventének beszélt a farmon, de a helyzet egyre csak súlyosabbá vált.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabyest és Rékasi Károly között minden eddiginél rosszabb a viszony a Farm VIP-ban. Elege lett a színésznek a fiúból, de ez fordítva is igaz, miközben Szabi már Ripli Zsuzsit sem bírja, egyenesen kiakadt tőle.

Kiemelte, elege van már abból, ahogyan Rékasi és Ripli Zsuzsi viselkedik vele. Hozzátette, megbeszélni sem akarja mindezt, mert úgy érzi, teljesen felesleges, miközben egyre nagyobb volt a feszültség alakult ki a farmon emiatt. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Elege lett abból, hogy szerinte míg ő mindent tolerál, addig a többiek nem beszélnek vele úgy, ahogyan kellene. Zsuzsi kapcsán azt is megjegyezte, szerinte a csapatvezető gyakran hisztizik, ami ugyancsak unalmas számára.

Levente próbált békét teremteni a felek között, illetve megtudni, mi történt, mert az egész ügy kirobbanása alatt odalent egy termelői játékon vettek részt. Úgy látja, a csapattársak szerint Szabyest nemigazán akar alkalmazkodni, és ebből van a baj.

Szabyest erre azt mondta, semennyire nem hatotta meg, nem is akar ilyen témákkal foglalkozni. Levente próbálta elmagyarázni azt is a csapattársának, hogy a termelés alatt mindenki kicsit feszültebb, pörgés van, így nincs sok idő másra.