Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Farm VIP: Rékasinál betelt a pohár, káromkodva küldte el Szabyestet (videó)

Már érett egy ideje Rékasi Károly totális kiakadása Szabyest felé, ami most megtörtént, minden eddiginél feszültebb közöttük a hangulat.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabyest eredetileg a másik csapat tagja volt a Farm VIP-ban, de már az első nap drámai pillanatokat hozott. Kótai Misivel kellett helyet cserélnie, aki nem sokkal később úgy döntött, feladja a játékot.

Azóta rengeteg minden történt, viszont már az első pillanatokban látszott, Rékasi Károly és Szabyest nem szimpatizál egymással. A fiú nem kertelt, közölte a színésszel, hogy gyűlöletet lát a szemeiben felé. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Később egyre több és több vita alakult ki közöttük, ami néhol nagyobb feszültséget szült. Már nagyon elege kezdett lenni Rékasinak a fiatal hírességből, akit nemigazán tart hasznos tagnak a csapatnál.

Legutóbb új csapattársat kaptak a Farm VIP versenyzői, akik részben örültek ennek. Szabyest igencsak kivirágzott Laky Zsuzsi láttán, de az öröm nem tartott sokáig, mert jött az újabb balhé, az eddigi legkomolyabb.

Olyannyira kiakadt Rékasi Szabyestre, hogy káromkodva akadt ki rá, miközben Ripli Zsuzsinak is elege lett belőle, mert szerinte kétszer is tiszteletlenül viselkedett. „Kerülj el engem, és menj a pi***ba.” – mondta Rékasi a fiúnak.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.