Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Rékasi Károly kivan Szabyestre, szerinte folyamatosan szerepelni akar

Már korábban is megosztó volt Szabyest karaktere a közösségi médiában, és ez a Farm VIP-ban sincs másképp.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Igen hamar összefeszült az egyik legnagyobb névvel, aki az apja lehetne a kora alapján. Ennek ellenére Rékasi Károly eddig egész jól kezelte a dolgot, de kezd nagyon elege lenni a srácból, abból, amit csinál.

Finoman szólva sem tartja hasznos csapattagnak, addig Szabyest más véleményen van. Durva dolgokat mondott a csapatáról, egyáltalán nem érzi jól magát velük, és még mindig csak egy hét telt el. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Rékasi és Szabyest kapcsolata semmit nem változott a kezdetek óta, igazán kerülni sem tudják egymást. Most pedig már ott tartunk, hogy lassan mindenki pikkel a srácra, így elég egyértelmű, kit raknának ki.

Bíró Icától már megváltak, szerintük nem illett közéjük a farmra, és Szabyestre is hasonló sors várhat. Rékasi úgy érzi, a csapattársa folyamatosan szerepelni akar, és túl gyakran tetszeleg a mártír szerepében.

„Ez a pasas folyamatosan szerepelni akar. Szerepelni akar előttünk, túl gyakran játssza a mártír szerepet, hallatlanul nagy egoizmussal bír. Itt egy csapatversenyben, egy csapatmunkában ez kártékony.”