Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Megérkeztek a Farm VIP új versenyzői, két ismert név csatlakozott

A Farm VIP műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelentette be, hogy két új híresség csatlakozott a mezőnyhöz.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig is nagyon izgalmasak voltak az események a Farm VIP-ban, és ez csak a kezdet. A korábbi évadok is intenzíven hatottak, viszont ez most egészen más, minden napban benne van a nagy váratlan.

Bíró Ica távozása is meglepetés volt, aki nem számított arra, hogy ilyen hamar pakolnia kell. Polgár Tünde sem, legalább féltávig vártuk őt, ám a csapat másképpen döntött, és finoman szólva sem adott bele 100%-ot a párbajon. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Nem ezt érdemelte, ahogyan Paprika Dorina sem, de ilyen a verseny, lesz ennek még folytatása, ebben biztosak vagyunk. A fordulatok sorozata Kóta Misi feladásával nem ért véget, mert két új híresség érkezett meg a farmra.

Miután rövid időn belül több versenyző is elhagyta a versenyt, a TV2 reagált, ismét csavartak egyet az izgalmakon. Mindenki izgatottan várta, hogy mi lesz ennek a vége, vajon kik az új csapattársak.

Az első érkező Hadas Alfréd volt, akit a Sztárban Sztár leszek!-ből ismerhetik a nézők. Nagy önbizalommal vágott neki a játéknak, és tisztázta, nem bomlasztani jött. Laky Zsuzsanna ex-szépségkirálynő ugyancsak a Farm VIP tagja, aki mindenre felkészült, ráadásul korábban gazdaságuk is volt 300 disznóval és sok ezer csirkével.