Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Kótai Misi hangsúlyozta, nem adta fel a Farm VIP-t és elgondolkozott a visszatérésen

Interjút adott a kiesését követően Kótai Misi, aki szokásához híven sokat nevetett a beszélgetés alatt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kótai Misi már nincs versenyben a Farm VIP-ban, drámai módon feladta a játékot. Senki nem számíthatott erre, mert a bokszbajnok tele volt erővel, motiváltnak is tűnt, majd úgy döntött, hogy kiszáll.

Gáspár Zsolti ugyan megpróbálta őt meggyőzni, nem járt sikerrel. A nézők közül is sokan sajnálják ezt, mivel Misi óriási figura, jó hatással volt a csapatra, még akkor is, ha nem ő volt a legaktívabb a munkálatokban. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Csütörtök reggel a Mokka vendége volt, és hangsúlyozta, nem adta fel a Farm VIP-t, csak egyszerűen már nagyon hiányoztak a családtagjai. Kíváncsi volt arra, meddig bírja, hiszen igencsak távol áll tőle a farmos élet, ahogyan a természetjárás is.

Büszke arra, amit elért, már csak amiatt is, mert előzetesen azt gondolta, 3 napig fogja bírni. Végül több mint egy hetet volt a farmon, ami neki hosszú idő, hiszen ezelőtt maximum 2-3 napig volt távol a családjától.

Szerinte amiatt is tudott tovább maradni, mert nagyon jó társaság vette körül. Viccesen megjegyezte, később az is megfordult a fejében, hogy 2-3 nap után visszatér a Farm VIP-be, ahol a legnehezebb az alvás volt számára. A szalmabálákon való alvás nem feküdt neki, így igazén pihenni sem tudott. „Nagyon durva volt.”

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.