Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Farm VIP: Szabyest szerint Rékasi szellemileg megrogyott

Szabyestnek megvolt a nyers véleménye Rékasi Károly tervéről, miszerint ki kellene őt közösíteni a történtek miatt.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Rékasi és Szabyest között a kapcsolat minden eddiginél rosszabb, és akkor finoman fogalmaztunk. Botrányosan rossz a hangulat a csapatnál, aminek súlyos ára lehet, hiszen egy termelési feladat kellős közepén vannak.

Ripli Zsuzsinak is elege lett a fiatal fiúból, addig Károly már ott tart, hogy inkább kizáratja magát a csapatból. Ezt Zsuzsi nem engedi, és inkább azon dolgoznának, hogy kiközösítsék őt, amibe többen nem mennének bele. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Nem sokkal később Szabyest fülébe jutott a terv, köszönhetően Lakatos Leventének, aki elég jól forgatja a szálakat. Keményen fogalmazott a színészről Szabi, szerinte szellemileg megrogyott, és óvodás szint, amit csinál.

„Meglepődtem azon, hogy Karcsi szellemileg annyira megrogyott, hogy gyakorlatilag arra sikerült motiválni a többieket, hogy ignoráljanak engem. Igazából vicces az, hogy olyan emberekkel próbálta ezt elkezdeni, akik nem feltétlen értenek vele egyet ebben.”

„Ha ilyen szellemi szintre sikerül ennyi idősen nőni, az már nem engem minősít. Azért 61 évesen megpróbálni kiközösíteni egy fiatalabb gyereket, az óvodás szint, meg általános iskola szint.” – tette hozzá.